Segmen : Saya Blogger Negeri .......

SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA SAHABAT MEERA


kalau nak join segmen ni..klik la banner kat atas.. boley gak koi taw berapa banyak rakyat Pahang suka berblogging.. Afiqah Khairuddin moh teman aku join sini. p/s : koi orhang Pahang.
koi anak jati Kuantan..kalau nak bercerita pasal Kuantan, banyak citer nye.ok..secara ringkas la kan,
kalau nak berjoging boleh p ke Taman Bandar, Indera Mahkota atau Taman Gelora.
Taman Gelora..tempat famous ambil gambar wedding jgk.
kalau nak mandi air terjun, boley p ke Air Terjun Pandan..

nak bersantai2..boleh p Teluk Cempedak, Taman Esplanade aka Benteng kalau org kuantan cakap.
Teluk Cempedak..kebiasaannya, orang Kuantan memang tak mandi kat TC ni, kalau ade yg mandi jugak tu, dorang tu mesti bukan orang Kuantan..hehe
Taman Esplanade @ Benteng
nak masuk zoo free, boleh ke Zoo Mini Teruntum


nak makan seafood..terjah Peramu or Tanjung Lumpur.. memang terbaik.
nak solat..jangan risau..ada Masjid Negeri Sultan Ahmad Shah 1
trend orang Kuantan khususnya, bkumpul di padang MPK (berhampiran masjid)  beramai2 untuk berbuka puasa di bulan Ramadhan.
setakat ni dulu..kbai.



5 comments:

deno said... [Reply]

hai! deno folow sini dari segmen yg sama! jom ke blog deno :)

www.dayangdeno.my

Shaz miraie said... [Reply]

hye..thanks deno..nak jenjalan kat deno jugak la.

Diyan Hani said... [Reply]

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
singgah sini..dari pahang jugak
done follow

Diyan Hani said... [Reply]

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
singgah sini..dari pahang jugak
done follow

Nor Salmi said... [Reply]

Blogger Pahang singgah dari segmen sama & follow sini #28

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html